Jeg heter Sindre Møllerhaug. Bor i Haugesund og er 23 år. Engasjert, sosial og har stor interesse for digitale løsninger på data og mobile enheter. Gjør mye forskjellig om dagene og har gjort mye forskjellig de siste årene. Dette er en oppsummering av karrièren min fra 2010 til dags dato.

Videregående skole:

Fra 2010 til 2013 gikk jeg på Karmsund Videregående Skole i Haugesund på linjen Arbeidstrening. Der begynte jeg med blogging om sykling og var utplassert i ulike bedrifter. Rema 1000 Bytunet, Jula Haugesund, Spar Kjøp Haugesund, Salve Høyvik Gartneri og Uni-K.

Kort oppsummert var det butikker butikker, gartneri og renhold.

Hva gjør jeg nå?

Livet mitt er mye mer sosialt og bedre nå. Besøker folk av og til, og har aktiviteter å gå til. Jeg har blitt mer på reisefoten, men turene blir ikke alltid så lange. Ofte bare over en helg i andre byer for å se verden. Reiser mest mulig med buss. Det kan bli en lang dagstur eller ei natt på et billig hotell.

Interesser for tekniske ting med data

Årene på videregående skole testet jeg på fritiden forskjellige gratisløsninger til å lage blogg, hjemmeside og andre ting. Fortsatt bruker jeg mest mulig gratisløsninger og billige programvarer.

Det er som regel et eller annet som begrenser seg uten å betale for programmene. Isåfall leter jeg etter en bedre gratisversjon før jeg betaler for noe.