Min CV

Jeg heter Sindre Møllerhaug. Bor i Haugesund og er 23 år. Engasjert, sosial og har stor interesse for digitale løsninger på data og mobile enheter. Gjør mye forskjellig om dagene og har gjort mye forskjellig de siste årene. Dette er en oppsummering av karrièren min fra år 2010 til dags dato.

Videregående skole:

Fra 2010 til 2013 gikk jeg på Karmsund Videregående Skole i Haugesund på linjen Arbeidstrening. Der begynte jeg med blogging om sykling og var utplassert i ulike bedrifter. Rema 1000 Bytunet, Jula Haugesund, Spar Kjøp Haugesund, Salve Høyvik Gartneri og Uni-K.

Kort oppsummert var det butikker butikker, gartneri og renhold.

Hva gjør jeg nå?

Livet mitt er mye mer sosialt og bedre nå. Besøker folk av og til, og har aktiviteter å gå til. Jeg har blitt mer på reisefoten, men turene blir ikke alltid så lange. Ofte bare over en helg i andre byer for å se verden. Reiser mest mulig med buss. Det kan bli en lang dagstur eller ei natt på et billig hotell.

Interesser for tekniske ting med data

Bruker praktiske dataprogrammer med gratisversjoner. Blogger aktivt, lager av og til videoblogger og podcaster. Mye av tiden blir brukt i hjemmekontoret, men har mobilt bredbånd som gjør at jeg får gjort noe av arbeidet også utenfor hjemmet, for eksempel blogging, siden det ikke stedbinder meg.