Om meg

Jeg heter Sindre Møllerhaug, bor i Haugesund og er 23 år. Er sosialt aktiv og reiser rundt for å møte folk og være sosial. Digitale medier har alltid interessert meg og jeg bruker opptil flere sosiale medier hver dag.

Siden våren 2007 har internett betydd alt for meg. Jeg fikk min første bærbare pc og en ny verden åpnet seg. Gode muligheter med gratis løsninger som fungerte, framfor gammeldags materiell som kostet penger. For eksempel en radio som ikke fikk inn BBC sine statlige radiokanaler i Storbritania, fordi jeg var i Norge.

Nå driver jeg med forskjellige prosjekter innen digitale medier. Jeg har ingen utdannelse, bortsett fra 3 år på videregående med generell studiekompetanse. Min første blogg om sykling ble laget på den skolen og handlet om sykling. Jeg fant på den måten fort ut at folk liker å prøve nye ting og er glad i å få verdi gratis.